Mä suunnistan - Vokki-Myyriltä uusi suunnistusaiheinen laulu

 

Vokki-Myyrät ovat äänittäneet uuden suunnistus-aiheisen Mä suunnistan -laulun. Laulun on säveltänyt Jouni Sjöblom ja sen on sanoittanut ja sovittanut Leena ja Jouni Sjöblom. VLMedia Oy on julkaissut Mä suunnistan -laulusta digitaalisen singlejulkaisun  ja se löytyy seuraavista linkeistä:

 

YouTube
Spotify
Deezer

 

Mä suunnistan –laululla halutaan levittää suunnistuksen ilosanomaa. Julkaistulla videolla on mukana jammailemassa myös nuoria Kouvolan Suunnistajien suunnistajia.  Laulu on reipas ja iloinen,  joten tunnelman nostatukseen laulu on varsin sopiva. Leena ja Jouni ovat itsekin aktiivisia iltarastikävijöitä ja ensi kesänä Venlojen viesti on Leenalla taas tähtäimessä. Tämä laulu on syntynyt omista fiiliksistä ja toimii tsemppibiisinä tuleviin koitoksiin.

 

Vokki-Myyrät esittävät uutta laulua keikoillaan monien tuttujen myyrä-hittien ohella ja yhtye keikkailee ahkerasti uuden laulun myötä. Vokki-Myyrissä soittavat:

 

Leena Sjöblom                laulu, viulu

Jouni Sjöblom                 laulu, kitara

Juha Vanhatalo               laulu, kitara

Veikko Korppila              laulu, basso

Olli-Pekka Rämä             laulu, rummut

 

Vokki-Myyrät keikkailevat mm. Kouvolan kouluissa, la 18.5.2019 Korian Kallioniemessä, la 13.7.2019 Anjalan kartanon maisemissa ja su 21.7.2019 Kymilibri 2019-kirjamessuilla Myllykoskella. Kevään kuluessa on luvassa myös  julkaisukeikka, jolloin julkaistaan Vokki-Myyrien Suunnistus satujen metsään-dvd ja -cd 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Se sisältää 15 Vokki-Myyrien laulua. Dvd on kuvattu Kuusankoskitalossa innokkaan lapsiyleisön kera.

lisätiedot: Jouni Sjöblom 040-5530336, jouni.sjoblom[ät]pp.inet.fi