Vokki-Myyrät

Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät on kouvolalainen yhtye, jonka musiikki perustuu omiin uusiin lastenlauluihin. Vokki-Myyriltä on ilmestynyt viisi cd-levyä: Myyrän töitä (2010), Laulujen aarrelaiva (2011), Vokki-Myyrien Joulu (2012), Satujen metsä, Vokki-Myyrät Grimmin satujen maailmassa (2016) ja Suunnistus satujen metsään (2019), kaksi nuottikirjaa: Kehräävän rukin tarinoita (2015) ja Satujen metsä, Vokki-Myyrät Grimmin satujen maailmassa (2016). Vokki-Myyriin voi tutustua myös Youtubessa ja Spotifyssa.

 

10-vuotisjuhlan kunniaksi ilmestyy dvd Suunnistus satujen metsään (2019), joka sisältää 15 myyrähittiä.

 

Vokki yhtyeen nimessä tarkoittaa kehräävää rukkia, ja sillä rukilla myyräjoukko kehrää mukaansatempaavaa moniväristä musiikin villalankaa. Tunnetuimpia lauluja ovat mm. Myyrän töitä, Satujen metsä, Aune Ampiainen, Mussu Muurahainen, Etana-bensaa, Hannun ja Kertun karkkilaulu, Laulujen aarrelaiva, Ystävyyden laiva, Kultaharja Keijo ja Irlantilainen merimies.

Vokki-Myyrät ovat esiintyneet ahkerasti kouluissa, lastenkonserteissa ja festivaaleilla. Ohjelmisto on reipasta musiikkia, jossa kuullaan tuulahduksia niin suomalaisesta perinteestä kuin eri maiden musiikista. Musiikin mukana on helppo taputtaa, laulaa, tanssia ja elää laulujen maailmassa ja ohjelmistosta löytyy mukavia lauluja niin lapsille kuin aikuisille. Vokki-Myyrien musiikissa soivat kitarat ja viulu sekä moniääninen laulu. Vokki-Myyrät tempaavat yleisönsä mukaan laulujensa maailmaan laulamaan ja osallistumaan yhdessä laulujen tunnelmiin.

Vokki-Myyrien Suunnistus satujen metsään-konsertissa seikkaillaan myyrien matkassa satujen maailmassa. Vastaan tulee monia eläimiä sekä kohdataan kaikkia luonnon ihmeitä vanhoista puista joen varren maisemiin. Kaikkiin lauluihin liittyy joko kiva leikki, laulurallatus tai iloinen liikunta. Siis jammailemisiin ja myyräilemisiin !!!

 

Vokki-Myyrät -yhtyeessä soittavat:

Leena Sjöblom laulu, viulu
Jouni Sjöblom laulu, kitara, piano
Juha Vanhatalo laulu, kitara, nokkahuilu
Veikko Korppila laulu, basso
Olli-Pekka Rämä rummut