Vokki-Myyrät

 

Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät on kouvolalainen yhtye, jonka musiikki perustuu omiin uusiin lastenlauluihin. Vokki-Myyriltä on ilmestynyt kolme levyä: Myyrän töitä (2010), Laulujen aarrelaiva (2011) ja Vokki-Myyrien Joulu (2012). Vokki yhtyeen nimessä tarkoittaa kehräävää rukkia, ja sillä rukilla myyräjoukko kehrää mukaansatempaavaa moniväristä musiikin villalankaa. Tunnetuimpia lauluja ovat mm. Myyrän töitä, Aune Ampiainen, Mussu Muurahainen, Etana-bensaa, Iloiset jyrsijät, Laulujen aarrelaiva ja Irlantilainen merimies.

Vokki-Myyrät ovat esiintyneet ahkerasti kouluissa, lastenkonserteissa ja festivaaleilla. Ohjelmisto on reipasta musiikkia, jossa kuullaan tuulahduksia niin suomalaisesta perinteestä kuin eri maiden musiikista. Musiikin mukana on helppo taputtaa, laulaa, tanssia ja elää laulujen maailmassa ja ohjelmistosta löytyy mukavia lauluja niin lapsille kuin aikuisille. Vokki-Myyrien musiikissa soivat kitarat ja viulu sekä moniääninen laulu. Vokki-Myyrät tempaavat yleisönsä mukaan laulujensa maailmaan laulamaan ja osallistumaan yhdessä laulujen tunnelmiin.

Vokki-Myyrien Satujen metsä-konsertissa seikkaillaan myyrien matkassa satujen maailmassa. Vastaan tulee monia eläimiä sekä kohdataan kaikkia luonnon ihmeitä vanhoista puista joen varren maisemiin. Kaikkiin lauluihin liittyy joko kiva leikki, laulurallatus tai iloinen liikunta. Vuoden 2014 Satujen metsä -kiertue alkoi Tavastialta 19.1.2014 ja karavaani jatkaa eteenpäin ympäri Suomen. Kiertueen ohella Vokki-Myyrät työstävät uutta lastenmusiikkinuottikirjaa ”Kehräävän rukin tarinoita”, ja sen on määrä ilmestyä kevään 2014 kuluessa. Siis jammailemisiin ja myyräilemisiin !!! Vokki-Myyrät-yhtyeessä soittavat: Leena Sjöblom laulu, viulu Jouni Sjöblom laulu, kitara Juha Vanhatalo laulu, kitara, nokkahuilu Veikko Korppila laulu, basso Olli-Pekka Rämä rummut

 

Vokki-Myyrät -yhtyeessä soittavat:

Leena Sjöblom laulu, viulu
Jouni Sjöblom laulu, kitara
Juha Vanhatalo laulu, kitara, nokkahuilu
Veikko Korppila laulu, basso
Olli-Pekka Rämä rummut